Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-309774108

Hungarian Bass Community
2014.08.04 17:30

BBK – Rockforth hangszeres baráti basstali - Beszámoló

BBK – Rockforth hangszeres baráti basstali

Augusztus 1. Péntek

 

Az ég felhős…átlag 26-27 fok. A levegő kicsit fülledt, párás. Helyszín: Rockforth főhadiszállás, Bakáts tér. 17:00

 

Kíváncsi, basszushangra éhes arcok vonulnak a magyar Warwick főhadiszállásra. Van, aki magabiztosan, van, aki félénken vesz a kezébe egy-egy hangszert, hogy álmai végre valósággá válhassanak: püföljünk meg pár Warwickot!

 

Remek hangulat és baráti társaság jellemezte a találkozót. Nomeg, rengeteg barnahang. Eleinte kicsit bátortalanul indult az este, de a mindig vidám Kanóc és az örökké mosolygó Hain Réka ezt nem hagyták annyiban, bíztató szavakkal fogadták és bátorították a népeket, hogy márpedig a hangszer nem harap. És Tibi atya sem, tessék gurítani! A példás kis endorser duóhoz egyszercsak hozzácsapódott a harmadik triumvir: Kneif Geri, aki aztán a hangerőt följebbtornászva remek terepet biztosított a bátortalanabbaknak, hogy a hangerő takarásában szépen elpötyögjenek kedvenc hangszereiken.

 

Fogyott a rágcsa, az üdítő és Tibi atya rendesen, a hangulatra nem lehetett panasz. Új barátságok köttettek, hiszen a zene (és a fröccs) igen hamar összehozza az embereket.

 

Egyszercsak egy hatalmas doboz került elő: elérkezett az est (szó szerint) fénypontja. SlapCat kicsomagolása. Kanóc fülig érő mosollyal szólította elő Sanyi bácsit, hogy kartonruhájától megszabadítsa a cirmost. Ami aztán a flightcase-ből előkerült, az finoman szólva is az ország leglátványosabb és legegyedibb hangszere! A funky minden árnyalatában tündöklő basszgityót hatalmas ováció és tapsvihar övezte. Kanóc büszke apaként emelte a magasban újdonsült macskáját (tisztára, mint az Oroszlánkirály híres jelenete).

 

A kezdeti izgalmak után jöhetett a beavatás: mindenki személyes ismeretséget köthetett a jövevénnyel. A hatás nem maradt el. Mindenkinek mosolyt csalt az arcára, mihelyst az első hangok megszólaltak. Hát még, amikor felkattintottuk rajta a fényeket. Világító, színes csillagok töltötték be a pozíciójelölők helyét, illetve megvillant a fejen a Warwick logója is.

 

Miután mindenki kiélvezkedte magát, szépen elkezdtünk hazafelé szállingózni. Szép élményekkel (van, aki hangszerrel) gazdagodva tértünk haza. Vagy máshova bulizni…

 

Bízom benne, hogy a következő találkozó legalább ennyire jól sikerül majd, és ismét új arcokkal gazdagodhat kis csapatunk!

 

Az eseményen készült képeket (már ami publikus..) az alábbi linken találjátok:

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.698278736888316.1073741830.100109836705212&type=3&uploaded=65

 

by Rusty