Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna.

Kérdése van? Hívjon minket! +36-309774108

Hírek

2014.11.18 16:14

Warwick RockBass basszusgitárok - a különbségek!

Sziasztok! 
Az alábbiakban azokra a markáns különbségekre szeretném felhívni a figyelmeteket, melyekkel a RockBassek többet nyújtanak a többi piaci szereplő termékeihez képest!
Minden 2010 után gyártott RockBass basszusgitáron megtaláljátok a:
 
 -3D húrlábat:
A húrláb szerepe meghatározó a basszushangzásban, a stabilitása, anyaga és nem utolsósorban a szolgáltatásai abszolút hatással vannak a soundra/komfortérzetre! A Warwick 3D bridge rendkívül egyszerűen állítható, masszív, képes tökéletesen átadni a a húrok rezgését a testnek. Egyetlen imbuszkulccsal bármilyen művelet elvégezhető rajta pillanatok alatt, egy mozdulattal tudod állítani az oktávot, húr távolságot, húr magasságot, játszi könnyedséggel! 
 -Just a Nut nyerget:
A másik nagyágyú fejlesztés, amely ráadásul Warwick exkluzív. Bizonyára Ti is voltatok már abban a helyzetben, hogy a tökéletesre állított basszusgitár érzethez már csak a szemöldök magasságának leheletnyi emelése hiányzott, ilyenkor jön a dilemma, hogy cseréljen e az ember szemöldököt, vagy álljon neki házi módszerekkel barkácsolni (volt szerencsém egy Billy Sheehan videóhoz, ahol Billy nevetve mutatta a basszusgitár szemöldöke alá helyezett papírfecnit)? Ha Warwickot veszel ez a gond is legördül a válladról, egyetlen mozdulattal tudod a kívánt húrmagasságot állítani a szemöldöknél..hát nem csodás?  
 -3 rétegű laminált nyakat:
Szintén nem standard ebben az árkategóriában a több rétegű laminált  nyak konstrukció. A nyak stabilitását biztosítandó, 3 darabból illesztik össze a nyakat, gondosan figyelve arra, hogy az egymás mellé illesztett darabokban, a szálirányok egymást erősítsék! 
Ha ez még nem lenne elég, vékony Ekanga csíkokkal is stabilizálják a nyakat, így már a RockBass kategóriában is teljes nyugalommal megbízhatunk a nyakban, ami köztudottan a hangszer legkényesebb része, ezért a Warwick kiemelt figyelmet szentel neki!
 - MEC PU és elektronikát:
A MEC karrierje a Warwickkal együtt indult. Ők felelősek az 
utánozhatatlan Warwick soundért, eleinte vállvetve fejlesztettek, majd az idők során olyannyira egybeforrt a két cég tevékenysége, hogy végül be is olvadt a Warwickba, így a márka exkluzív elektronika és PU gyártóját üdvözölhetjük a MEC-ben. Szinte minden igényre kínálnak megoldást! A Starbass vintage őrületétől, a Triump elektromos bőgő pickupokon át, az ultra modern Streamer Stage basszusgitárok gyilkos röfögéséig mindent tudnak a MEC termékei! Természetesen a RockBassek világszínvonalú hangzásáért is ők felelnek, méghozzá egy az egyben azokat a PU-elektronika kombinációkat találjátok kedvenc RockBass basszusgitárjaitokban, melyeket a méregdrága, akár több milliós Custom Shop hangszerekben is!!??
Az eredmény, nagyon jól paraméterezhető, részletgazdag, ütős basszus sound!
A Warwick kizárólag basszusgitárgyártó cég, hangszereiket több évtizedes (sőt, több generációs, lásd a Warwick alapító, Hans Peter Wilfer édesapjának vállalkozását amely a 60as években virágzott, Framus guitars néven) tapasztalat és tudás birtokában, a legfelkészültebb hangszerészek készítik. Az alapító Hans Peter szívét lelkét beleadja a termékeibe, még a távol-keleten gyártott hangszereket is személyesen ellenőrzi, nagyon szigorú minőségellenőrzési standardek alapján. Amennyiben egy megfizethető árú, de minden extrával és stabil, átgondolt konstrukcióval megalkotott hangszerre vágysz, próbálj ki egy RockBass by Warwick hangszert.
A RockBass by Warwick basszusgitárokat az alábbi oldalon találjátok meg: 
Vissza