Hírek

2014.12.20 11:25

Megérkeztek az új Warwick LightWeight basszuscuccok

Megérkeztek az új Warwick LightWeight basszuscuccok

 

Bátran kijelenthetjük, hogy új időszámítás kezdődött a Warwick basszuscuccok történetében, végre befutottak a cég Light Weight (szuperkönnyű) ládái és basszusfejei a Rockforthba!

Az új Light Weight cuccok a kompakt kivitelükkel, világszínvonalú hangzással, és ehhez mérten olcsó árukkal, a hazai basszerosok kedvencei lesznek a jövőben!

A ládák 1x12", 2x8" és 4x8" konfigurációkban elérhetők, mindegyik hihetetlen kis méretű, befér akár egy személyautó hátsó ülésére könnyedén a komplett full stack! 
A 4x8" cabinet igazi ár-minőség bajnok, főleg az 1x12"-vel kiegészítve egy ultimate mini full stacket kapunk, de mindkettő önmagában is nagyon meggyőző! A 2x8" a legviccesebb, icipici doboz egyetlen fogantyúval, két ujjal fel lehet emelni olyan könnyű, de nagyon pregnáns, varacskos (powered by celestion) a sound!

Természetesen mit sem ér a jó láda hozzávaló basszusfej nélkül, az LWA1000 basszusfejek ezüst és fekete színben, hozzávaló lábkapcsolóval és opcionálisan hordtáskával rendelhetők!

Az erősítőről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni, 2,7kg súlyú, 2 csatornás, 1000W-os szörnyeteg, a piac legütősebb fenegyereke a light weight basszuserősítők kategóriájában! Világszerte olyan nevek használják és ajánlják, mint: Jonas Hellborg, Divinity Roxx, Steve Bailey, Tm Stevens..stb!

 

Várunk titeket szeretettel egy tesztre a Bakáts tér 1/b sz. alatti bemutatótermünkben!

 

 

Vissza