Hírek

2014.07.01

Stu Hamm a Warwicknál!

Stu Hamm a Warwicknál! 

 

Nagy örömünkre szolgál a bejelentés, hogy a Warwick istálló egy újabb világklasszis basszusgitárossal bővült!

Mr Stu Hamm neve minden basszusgitárosnak ismerősen cseng, szinte lehetetlen lenne felsorolni azokat a világklasszis neveket, akik igénybe vették akár élő akár stúdiómunkára!

Stu őrületes technikai eszköztárral rendelkezik, a kétkezes tapping játékstíluson keresztül a slap-pop őrületen át az akkordozásig mindent mesterfokon művel!

A Guitar-Player magazin a legjobb jazz basszusgitáros díjat két alkalommal, a legjobb rock basszusgitáros díját pedig három alkalommal is neki adta, ami az írott szakmai sajtó egyik legnagyobb elismerése! Nem mellesleg Stu az egyetlen basszusgitáros aki mindkét kategóriában első díjat nyert!

Stuval hamarosan találkozhatunk Warwick/Frmaus bemutatók alkalmával szerte európában, ne hagyjátok ki ha van rá lehetőségetek megnézni!

Természetesen a Warwick nem maradt adós a neki gyártott hangszerrel sem, az alábbi linken megcsodálhatjátok Stu Hamm Custom Shop Streamer LX basszusgitárját:

 

http://www.warwick.de/en/Warwick---Custom-Shop--Gallery--Streamer--Streamer-LX---866--4-string--Features.htmlMixed element/text selection

Vissza